Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns sanslös skönhet

det finns sanslös skönhet
i det möjligas görlighet
när förlåt lägger sig till ro
och ren slump
blir till en på miljonen

genomlysta minuters hjärta
är i dansens ögon
den kärlek en människa
mäktar med
i stunder av rå sinkadus

en strandad och döende fisk
flämtar på kall strand
drömmen om nästa våg
är som en kam
i fullmånens ljus

det är mellanrummen
som driver oss till vansinne
pågåendet som skaver
och sorgligt blir
är av litet intresse

(29 dec 2015)




Fri vers av andrasidan
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-29 17:02



Bookmark and Share


  H.C.B
Oj! Ingen chansartad text detta inte..

Texten blir än mer vacker andra gången man läser den. Detta är inget man ögnar och skrattar igenom. Detta likt darwins tankar är något som ej bör behandlas per slentrian.

:)

Proffsigt!
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan