Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten frigörande skrivövning där man först tar några minuter åt att skriva upp så många ord man kan komma på på en given bokstav, och sedan knåpar ihop en dikt med helst uteslutande de orden! Låt ditt undermedvetna tala.


Ess

En särskilt sansad scenskräck,
en slags skenbar, slingrande, socialt utsvulten sten.
Sagolikt shakespeariansk,
salt och seg.
Saliga skavanker som stegrar i styrka,
smäktande stora, smäckert små.
Svavelslungande solar som smälter salarna,
där sakrala stroppar surar strängt.
Sensuella stollar stryker sina synder, ser sanningen,
storartade sagor.
Sitter stilla, stannar stopp.
Smaragderna skiner skenbart.




Fri vers av Mordvapen
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-29 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mordvapen
Mordvapen