Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats mörka vrå

Djupt inom dig
i hjärtats mörka vrå
finns det något
så svårt att förstå

Det man redan glömt
kan man vilja minnas
Det som inte syns
kan ändå finnas




Bunden vers (Rim) av Marica Dahl
Läst 529 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-12-30 05:46



Bookmark and Share


  H.C.B
Snyggt
Bra

2016-01-22

  Peter G VIP
Fint och tänkvärt om vårt innersta väsen
fångat med rytm och snygga rim!

2016-01-14

    ej medlem längre
Med all sannolikhet. Fint rim.
2016-01-05

  aol
Ja så är det ju jättefint skaldat,
2016-01-03

  Maud Louise
Så väldigt sant och så bra skrivet
2016-01-03

  överlevaren VIP
Själens mörker!
Bra ordat!

Bokmärker!
2016-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det!
Bra förmedlat.
2015-12-30

  Hanna Mari Wallin
ja så är det verkligen,
snyggt framfört!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl