Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan återfuktning

Hon tog
han gav

Kärlekens elände
Kärlekens slut

Trasan med vatten
vreds långsamt ur och
dess kalla droppar
svalkade för några minuter
den trötte ökenvandrarens
heta panna

men trasan slängdes i
den torra sanden

Han gav
hon tog

Kärlekselände
utan slut




Fri vers (Modernistisk dikt) av Andreas Nilsson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-30 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson