Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Stridens ansikte

Barnets skrik tysnar
i krevadernas skrällar.

Nu kom de igen!




Bunden vers (Haiku) av Bo Lövhalka
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-30 13:06



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Som en fryst bild. Ett scenario, en ögonblicksbild

Du fångar upp händelsen mästerligt
2022-05-03

  Ljusletaren
Gripande smärtsamt/kram
2015-12-31

  Marianne Räf
Bra om nått som är alltför
aktuellt på många ställen.

Gott Nytt, Bo!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka