Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärtas undran

Varför
kunde det ej
bli vi två? Jag hade
ju väntat på dig som mitt livs
kärlek.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-30 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson