Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon går om natten

Hon går om natten
vandrar bland gran och fur
Hon ser en stjärna falla
önskar åt oss alla
När Nån viskar, vem e du?

Vem e du, Som känner vår smärta
vem e du, med sån sorg i ditt bröst
Lejoninans mod, ditt hjärta
till de svaga du lånar din röst
Du bär världen på dina axlar
Du ger, men kan ej finna tröst

Du bär världen på dina axlar
jag vill dela den bördan med dig.
Vi är luft åt varandra
så enkelt att andas
låt mig brevid dig vandra
Jag vill dela den bördan med dig

Hon går om Natten.
månen ger henne ljus.
varje steg längs stigen hon känner.
Stjärnor, hennes vänner.
När nån viskar, vem e du?

Vem e du som vandrar så stilla
trots en börda som trycker dig ner
inte en själ vill du nått illa.
du säger "jag är vad jag ger".
Du bär världen på dina axlar.
du bär mycket men vill bära mer.

Du bär världen på dina axlar
jag vill dela den bördan med dig.
vi är luft åt varanda
så enkelt att andas
låt mig brevid dig vandra
Jag vill dela den bördan med dig




Bunden vers (Annat versmått) av 13000
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-30 18:58



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fin rythm i vacker text!
2016-01-02

  rondell
Starkt berörande!
Fint skrivet!

2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

13000
13000