Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksdikt till nyår: Ristar in

Du ristar in dina märken
Med eld och mejsel
Etsar fast dina runor
Hugger in med ömhetens slägga
Jag förstår inte hur någon
kan kalla sånt här för kärlekstrams
För med skarpaste verklighet
mejslar du snällt dina tecken i mej




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 786 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-31 11:05



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Kraftfullt målande, berörande
kärleksdikt
Tycker mycket om denna
2016-12-28

  Stephie
Åh! Ja, så är det!
2015-12-31

    Sefarge VIP
Kort,men starkt.
Intensiv närvarokänsla.
Skickligt Skaldat!!
2015-12-31

  Bo Lövhalka
Kunnigt, kort, klokt!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner