Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste rimma något innan jul!


Stjärnors krig

Av stjärnors krig vi bättre mår
men sköra rötter darra när vi ögats regnbåge flår

Biografen är stinn av popcorn och vi applådera
i december är det tradition att gemensamt filmiskt onanera

Hit och dit bland dödsstjärnor och monster
tillsammans var för sig i försvinnadets konster

Sockret har sitt fäste
stol nummer 63 heter välfärdens flyktingnäste

Dragningskraft till dyra fantasier fjärran vår planet
omvandlar skräck för framtid till lustfylld smet

Publiken rinner ut i applåder
glansiga bilders elektroder

Spinner overklighetsnät kring barnet mitt
sömnen smakar bumbibjörn och jediritt




Bunden vers (Rim) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-31 12:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Iakttagande och analys av världen genom ett biobesök. Så bra. Jag läser och nickar. Svart humor av bästa sort.
2016-01-01

  lodjuret/seglare VIP
En del har säkert sett den,
andra bara tänkt kring en,
möjligen har den sitt givna patos, åtminstone har den historiskt Atos, D'Artagnan o de andra känns igen
2016-01-01

  i af apa
ja dessa krig
i poppad majs
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP