Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort från mörkret

Den långa resan
var inte förgäves.

Till slut skymtade i fjärran
mellan grönskande kullar
ett solglittrande blånande hav
och redan ljusnade mitt sinne.




Fri vers (Fri form) av Andreas Nilsson
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-31 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson