Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svarta tavlor målas bäst i mörkret


Mellan mörker och oss


hon hämtar ljus
i kedjor i vattnet

mellan mörker

och oss

hon simmar
i ett djupt hav

Jag går
till klockan

och frågar

var hon är, den svarar

att hon kommer
med tidvattnet


åh min älskling


kommer

med tidvattnet
med båtar

av ljus

de ställer sej där i kajen
där mörkret och ljuset möts






Prosa av Lars Gullberg
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-31 20:41



Bookmark and Share


  Nanna X
Som i filmen Zigenarnas tid...
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg