Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klocka ringer nu snart in det nya året

Klocka ringer nu snart in det nya året
råka gärna på Mephisto som räddar din själ
bara du håller vad du lovar utan att bli en löftesträl
res och se dig om, räds ej för det truliga tråget

Tänk på, att om året varit lyckligt levt
lär även nästa år kunna bli lyckat slätt
annars kan det vända från tungt till lätt
tro och hoppas på en skyddsängels drev

Klocka ringer nu snart in det nya året
det goda segrar så att vi får fredlig frid på vår teg
bara du inte tiger om det onda utan talar ut, Meg
tamejfan, tro inte på det där båget

Tänk på, att tro på ditt väna och vackra jag
bör inte det sköna titta fram som äkta hed
annars får man allt det andra att mäkta med
bro och brygga finns alltid över till det godas dag

Klocka ringer nu snart in det nya året
om du en gång har vunnit kan du ånyo vinna
om du förlorat stort beror det på seraferna som ska hinna
stå i god dager med dig och det nya tråget, en morgonslev

Tänk på, att om det gamla året varit lätt
kan tyngden bero och strykas med blå sidenslätt
sök, sök, såg du vad du sökte av stökråka
du felar velar gör rätt så att du blir mätt av böktråka

Klocka, ringer nu snart in det nya året
berätta om kärleken, inte den flydda, utan den du vann
att den vill stanna, trots villfarelsers bann
var ärligt älskad, så blir det enklare å må rätt

Så klocka, ringer nu snart in det nya året
med ett öppet slut hoppas vi att det ska bli bra
för vem gillar tragedier, ty sorger, dra
vi lyckönskar varandra med en skål tralala

Så klocka ringer nu in oss i det nya året
00:00 trams för att bli sams

Duger kuddkram, nej
riktighet bär, puss
för strula är fint på nyår
men skyll er själva
gott nytt









Barnen föds, älskande räknar till nio
även strulande, alla är inte äktingar
fastställt faderskap av nogräknade




Övriga genrer av frun
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-31 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun