Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsskifte med skifte av sinnesstämning

Årets sista

skälvande timmar

slutade

i en strimma

av hopp

efter

alla strimlade

förhoppningar

tidigare

under året




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-01 10:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett nytt år med nya möjligheter att se fram emot!
Känns riktigt bra.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP