Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monolog

Vad är det för fel?
En jävligt bra fråga.
Känner du dig hel?
En tudelad oförmåga
eller biblisk plåga.
Vill bara våga -
går på sparlåga.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-01 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå