Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ensamme , rotlöse och fina

Varför gungar du fram och tillbaka.
Jag antar att essensen av det hela är rotlöshet.
Och att någon kommer att hamna i gungstol,
som kanske anses vara en fin möbel.
Men kan vara "dårens" bästa vän.




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-01-01 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim