Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boken det enda alternativet, igår var det nyår!


Burr och tystnad

Jag sitter bredvid en frys eller kyl som brummar, i övrigt är det tyst. Då är det dags, under denna gråa dag som är, att ta fram en bok, och läsa. Annars om det varit en solig dag, kanske musik? När skär sig musiken jämtemot vardagen? När passar den inte, för att ta reda på, när den passar!




Bunden vers av Mim
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-01-01 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim