Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är hö

Vi har jobbat oss svettig på logen
lusten finns som grädde mellan oss
bäckens porlande och blåaste himmel
dricker din svett
spänner mig i bågar under dig
släpper dig lös
starka armar
hungrig nos mellan brösten
starka doften av hö
du är en äng och jag är din samlerska
drar in dig i varje andetag
vacker är du min älskade naken och vild
stickigt i hö
river och killar
hetsar oss att vara kärleksrytmen
tappar dig inte
ska suga musten ur dig lilla vän
sen badar vi och skriker till av kylan
behöver minnas nu när du ligger blek brevid mig
lilla hand
snabbt somnar du
natten tar oss mjukt
och jag har köpt nya lakan.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-01 20:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark stor känsla!
2016-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint och sensuellt om dagar då lusten levde eget liv. Och lusten som nu åldrats och lever mest i minnen.
2016-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2016-01-02

  Respons VIP
Vilken fin erotisk kärleksdikt!
2016-01-02

  lodjuret/seglare VIP
Om ett du på en gång inte sade mig något och gav mig något, skulle tiden med den ändå inte vara bortkastad. All tid ger en erfarenhet. All läsning är därför erfarenhet.
2016-01-01

  Nanna X
Så sinnligt...


2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP