Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aveny 9 de Julio Buenos Nyåros

Tiden förvecklat sig
dagarna fleromättade
-breddade som Aveny 9 de Julio i Buenos Aires
Med förgylldafyllda timmar, minutvalser och
gyllene sekunder-stunder
Tickandet aldrig så l å n g s a m t
som
när
den
ånyostartar till Sylvesters ära




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-02 11:17



Bookmark and Share


  mike irow
nytt!!!!!!!!!!!!!
bra
2016-04-09

  Respons VIP
Jag gillar ordet förgylldafyllda.
2016-01-02

  Yrre VIP
Men åååå tycker om denna oj blir så glad att jag fick läsa :D
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP