Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare svenskar blir pragmatiska Sedlighetspolisen och nu jagar ålderdomligt språkbruk här på poeter.se, eller sju flugor av ett smäll?  


Sedlighetspolisen

 

 

  • Jag kommenterar inte mera på poeter.se därför att kommenterande på poeter i sidfotstext, efterliknar politiker vilken försöker göra en del av bilden till immige.

Jag vet att år 2016 blir ett år av normalisering till att det blir som självklart och vänjer oss till att inställa fotboll, artist turnera, eller skriva en dikt på grund av terrorist hot.

En miljon refuger kommer att skapa hysteriskt vansinne förestelningar, på bekostnad av det samhället vi lever i, Europa ny era, är en ideologi som insveptes i en trojansk häst, men vem hade öron att lyssna och ögon att se?

Till vems interess var det? är gömd nu under niqab av rädsla för skägg år.

Och rädsla slänger oss i ångest, för den ena politiker som leker bland stolar. Och den andra hur nya kulturen, faran ur den nya kulturen har format oss utan att ens fånga nyheterna och utan uppståndelse att vi är fångande i en hägring.

Vem sade att vi inte är en muslim sakta black box inplacerad stat?

Vi äter ju halal utan att vi vill, vi får inte sjunga på en bar, vi kan inte visa hud, vi kan inte promenera i fred, eller tar en jogging runda, internet mobbade och i social status, restauranger utan manlig själskap.

Poliser får inte utöva sitt arbetsämbete!

De nya destruktiva krafter skaka och mala så hårt och så snabbt som möjligt att vårt samhälle kallas även Värta avfall i 28 europeiska länder. 

Svarta niqab eller svart förbannelsen det är samma sak, vi blev till Sommaröarnas förlorare... 

Nu inför vi visum på Finlandfärja, och munkavlar vittne till incidenter. Flyktingar får inte flänga som dem vill bland länderna på Finlands Båtarna.

Ordning Insats Poliser som demonstrerade tyst inför nobelpriset deltagare fick dem en puss på kind och en gott nytt år?

 




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-02 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP