Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvvsynd eller upprepningstvång

Det självklara är enkelt, ändå blundar man
Och det var enkelt, så tydligt hur hon hade fått betala att han
räddat hennes mor från skammen att som ogift mor föda ett barn
ett barn som ingen önskat.

Så var hon då själv i samma situation, och räddades också hon i sista stund
Upprepningstvång eller arvssynd, välj själv vad du vill kalla det




Prosa av Ingela Svenson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-11 15:19



Bookmark and Share


  walborg
Omgivningen är alltför sällan god.
2016-01-11

  Nanna X
En gravid nunna, holy shit?
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP