Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men dagen är min






Morgondagen kanske inte kommer
det vet jag ingenting om

vill fortsätta skriva
som jag brukar göra

har skaffat ny dagbok
skrivblock i storförpackning
stift till min penna

får kanske ingen morgondag
men dagen är min




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-01-02 14:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fånga stunden !

Bra skrivet !
2016-01-09

  Lars Hedlin
In the moment!
2016-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man bör alltid vara beredd på att det kommer en morgondag...gott...
2016-01-04

    Dan Myrbeck
Bäst är Ballograf, som ger balla texter - 8 km långa!
2016-01-04

  StinaJ VIP
Att vara här och nu är så viktigt.
2016-01-04

  Gunnel Eriksson VIP
Bra livsfilosofi för vad vet vi om framtiden. Den kan bli lång eller kort.
2016-01-03

    ej medlem längre
Gott så Marita!
2016-01-03

  louisegirl
Ja man får ta en dag i sänder, livet kan ändra sig fort, i morgon är en annan dag.
Fint förmedlat!
2016-01-03

  Hanna Mari Wallin
finner något väldigt djupt i denna dikt

en hoppfullhet men ändå ngt tungt och vemodigt

mycket fint och skört framfört
2016-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, dagen kan ingen sno i alla fall. Gott nytt skrivarår!
2016-01-02

  Marianne Räf
Den här gillar jag helstarkt !
Grattis till nya dagboken !!
Sista raden är suverän i
sin enkelhet å lyskraft!
2016-01-02

  Maria Sundelin VIP
Sant. men så länge vi vågar drömma om den så kan den komma
Kramar
2016-01-02

    ej medlem längre
Så fint
Mvh annokas
2016-01-02

  Eva Helene VIP
Så fint detta! Ser fram mot läsning!
Själv har jag faktiskt just idag gjort en liten investering av liknande slag.

2016-01-02

  överlevaren VIP
Så sant, allt vi vet är här och nu!
2016-01-02

    ej medlem längre
Idag är alltid nu...och nu vill jag läsa dina kloka ord.
2016-01-02

  Magdalena Eriksson VIP
fina önskar morgondagar i pärlband Men inget vet vi om morgondag
varken du eller jag
så varm hälsning just till dig ser dig i rutan ett litet kvinnoansikte. stark.

blicken som möter har du!
2016-01-02

    ej medlem längre
Klokt att ha den inställningen!
2016-01-02

  Stefan Albrektsson
Ja, idag är ju det enda vi har - och jag tycker om att du ändå siktar på och investerar för morgondagen också. Som Luther (eventuellt) sa: "Även jorden skulle gå under i morgon, skulle jag plantera ett äppelträd idag".
2016-01-02

  Öknens Ros VIP
Om morgondagen vet vi intet, ta tillvara dagen som är.
2016-01-02

  M.Eta
Va bra Marita, tycker om att läsa dina texter. Hoppas på många dagar!
2016-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Ja, vi har bara i dag.
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP