Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensiv vinter

Vinterns intensitet

ger stilla tystnad

Snö och solsken

på vår promenad

över Vaksala kyrkogård

 

Ännu lever vi

Ännu är vi unga

Ännu har vi längtan

 




Fri vers av Tea Alex
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-02 16:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och bra framfört!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex