Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som aldrig kommer vidare i livet.

Det är just det där

med de skadade som sitter inlåst i sin egen martyrbubbla

Åh!
Det är så synd om mig
Snälla tänk på lilla mig när du vomerar, det är jag väl ändå värd?

Jag kan dessa vingklippta människor
tänker jag och hånler lite när ingen ser

De som är fast i sin egen värld
som aldrig kommer vidare

De som ältar och ältar och ältar
utan att förstå innebörden med orsaken och verkan hos just herr Ältande

Jag är trasig
ja visst!
Men jag vet ändå vart jag ska
går åt rätt håll även om jag stannar upp ibland

Att fastna i ett martyrskap gör inga trappsteg framåt




Jag kan skicka döda djur till din brevlåda
utan pardon

Men jag vet bättre än så

Ord gör mer än handlingar
tänker jag

Visst!
Jag sänker mig i afton till en grad där du befinner dig
Ber om ursäkt för det

Men ibland
just ibland

Sänker jag ribban bara för att jag kan

Livet må vara skit
men vet du?

Livet går vidare
bara man är villig att inse det


Punkt!







Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 520 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-02 18:49



Bookmark and Share


  OT
Vissa av de "ältande" behöver hjälp.., men de måste själva stirra det som ältar i vitögat för att ta sig vidare.

Ett direkt och bra slut på texten. Snyggt!
2016-03-20

  DominiQueen
Punkt.
Amen!
Superbra tänkt
Och formulerat.
TACK!
Bokmärks...

Fortsätt sprida Ditt klara vackra ljus över oss, jag försöker detsamma syster..
Värme
/DominiQue
2016-01-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl sagt
2016-01-05

  Lars E Jönsson
Livet går alltid vidare, annars är man död och då kan inte livet gå vidare
2016-01-03

    Marica Dahl
Sanna ord!
2016-01-02

    frun
Jag hånler lite, när folk beter sig illa, men ingen är oersättlig!
2016-01-02

  Alexander Gustafsson
Jävlar vad rätt! Länge sedan man kunde le åt en text så som denna. Härligt!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa