Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schizo-dikt?

Solen lyste med sin frånvaro.
Ja, se det snöar.




Bunden vers av Mim
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-02 19:20



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
schizo = "att klyva" eller "att dela", delar du på snöflingorna.

Solen lyser här men snöflingorna lyser med sin frånvaro
2016-01-03

    frun
Nåväl, brysselkål känns väl lite mer trovärdig för domstolsfarna
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim