Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARVET EFTER DIG

var inte

prasslande rikedom

 

bara blankslitna

få slantar

 

att vända på

 

inte heller

vackert porslin

 

bara skärvor

av glas

 

att trampa på

 

inte heller

blanka silverbestick

 

bara stål

i min själ

 

att putsa på

 

inte heller

kärlekens ömma ord

 

bara smuts

på min kropp

 

att torka på

 

men jag fick

äntligen leva

 

utan dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-01-04 17:02



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Naket berörande
rakt på sak men ändå varsamt
smärta och sorg
som med tiden skall lindras
tankar och meningar
som känns så äkta
direkt från hjärtat
ord som nog många
tar till sig, kanske känner igen
text som genom att skrivas
och läsas kan hjälpa
Andemeningen som säger;
"Du är inte ensam, trots allt"

Bra skrivet, mycket känslor
i få ord

2016-07-09

  Lars Hedlin
En text som berör
2016-01-05

  Magica VIP
Stark text, vemod som berör.
2016-01-05

  M.Eta
Känsliga rader om oönskat arv.
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Stark text att läsa och "känna in"

2016-01-04

    ej medlem längre
Ett arv som ger befrielse och friska andetag...trots allt.
2016-01-04

    ej medlem längre
Sorgliga och tragiska ord som berör på djupet..
2016-01-04

    Dan Myrbeck
Berörande och bra!
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP