Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pengar är kul i rik mans värld


Det beror på hur man är själv

Att man har vänner beror på att man valt
bort pengarna, dessa, korruptionen är
Världens gissel. För att få vänner behöver
man inte dela med sig, man behöver bara
bjuda på sig själv. Och som Särimmer kan
man bjuda på sig själv hur många gånger
som helst. Och då får man gå bjudning vad
det lider.

Många lider av ensamhet, fast de är fattiga.
Så dumt, fattiga är ju så många att det är
lätt att hitta en vän i misären! Svårare då att
vara rik, då måste man sko sig på andra och
ta relationer med en klackspark, ja då är det
lätt att bli ensam.

Ensamheten har många fördelar, nämligen
alla nackdelar man slipper! Inga tråkiga
middagar när man bara får kassler, och inga
fyllor på sportbaren när det egna laget bara
förlorar. Den som har havre får nöja sig med
sitt eget sällskap. Och en Porsche. Och en
High-End Stereo. Och en... Det var därför jag
valde pengar framför vänner från Katrineholm!




Övriga genrer (Kåseri) av Trädskugga
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-03 13:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Starkt och bra..
2016-04-23

    Marica Dahl
En härlig glimten i ögat-text som har en del poäng..!
2016-01-26

    frun
Eller lite allvarligt strul framför en för att man plötsligt blivit osynlig.
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Trädskugga
Trädskugga