Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text inspirerades av: Jantelagen förenar inte, den söndrar, Marita Ohlquist.


Jantelagen spel.

De sätter is på samhällets botten!
Spiken som sticker ut blir hamrade ner!
"Jantelagen" är en stor utpressning,

spelet väldigt aktiv i Internet världen härmar de nigerianska brev bedrägerier.


Förmodligen dessa anklagelser (kontrakt) kommer att sätta Sverige på tassarna.
  För att lämna en mager
  ja det är poetens kraft på spel,
poetisk licens?
  Många ord har frysts, till tårar.
När antalet åtta blir två riktningar i pottan,
  Dickens fan på, IS.






Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-03 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP