Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtonårings sexliv


Jag sitter på tunnelbanan
Bakis
Pratar med en främmande man
Om mitt sexliv
Han är snäll
En sån där vanlig snubbe
Som nu vet lite mer om en femtonårings sexliv
Han går av
Jag stannar kvar




Fri vers av pathetic duck
Läst 602 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-01-03 14:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra in medias res.
2016-06-15

  Lars E Jönsson
Du är en skrivande stjärna, om det är självupplevt eller inte vet inte jag, men du skildrar verkligheten
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck