Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: "Echoes of the Forest" >>


eko

 

 

 

 

 

 

finner spårlöst tecken

i sin linda

vänta in

 

 

 

sökt i eoner

 

 

 

vinner
stiger i öst
 

 

målets enda
belysande

 

absoluta
nu

 

 

 varande

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 595 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-16 17:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I stilla vacker närvaro skriver du så vackert ..kram
2016-01-17

  Chawa VIP
I väntan sover liv. Anar hoppfullhetens tröstande ljus. Snart, mycket snart föds ett mirakel i stunden av ett nu. Ett återvändande...
Orden är som en smekning, innerliga och varmt vaggande till den rofyllda musiken. Tack för en magisk mycket vacker stund!
2016-01-16

  Bo Himmelsbåge
Skogens eko föddes någonstans i Universums nebulosaspiraler....
ett eko av en tanke... en röst...
på ljusets vågor...
fördes till Jorden för att slå rot i skogen...
men längtar alltid tillbaka till sitt
ursprung....

Detta är min tolkning av dikten,
som har ett tidlöst, andlöst djup i sig...

2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight