Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets dräkt

Man måste sy ihop

sitt liv

på bästa sätt

oavsett

om det

för tillfället

ligger

mer på avigan

än på rätan




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-04 06:55



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Eftertänksamma ord som är viktiga att anamma... Eloge till dig!
2016-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och rätt tänkt!
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Klokskap på hög nivå!
2016-01-04

  Hanna Mari Wallin
kloka ord, precis så är det!

alldeles oavsett måste man ta makten över sitt liv och förvalta livets gåva på allra bästa sätt
trots att livet emellanåt kan ge oss svåra prövningar och vi kan drabbas av djupa orättvisor.

fint är också om vi medmänniskor börjar bry oss om varandra mer

2016-01-04

  Stephie
Så sant! Kort och gott och sant!
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP