Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild på Danmarks nationalklenod avbildar en sjöjungfru och sitter på en sten vid vattenbrynet. Av: Edvard Eriksens skulptur, Den 23. August 2013 blev hon 100 år)


Sverige har slagits itu! måndag den 4 januari 2016

 

 

Att göra fotograferade (skannade ID kontroler)som på pressbyrån och kolla i diverse privata intima frågor på Kastrup med Danemark och Stockholms stad Värtas hamn till sjö, Blockera trafiken och Infarterna till Båtarna mot Finland, innebär i praktiken att arbetskraften och turismen har upphört och om ett par dagar arbetsfolkets prestation på arbetsplatser kommer att saga sitt,  bara vara utslitna kroppar i rörelse, men kvalitet köpas EJ.

Stockholm storstadbor har börjat bli mer rädda för Tunnelbana vakter och Lugna gatan gänget kontrollerna än för vita Isis eller svarta.

Resenärer har börjat lämnar sig andlig till varandra och fråga om dem får sätta sig bredvid på bus eller tåg? 

Vist tåget rullar bättre med mindre passagerare och färjorna  flyttar bättre med selekterat folk vald efter biografier.

Likasom Allsång på Skansen sounds bättre ”Stockholm är mitt hjärta”

med refrängen en blandning av sött och salt... 

Tillgången till Stockholm måste styrkas annars man krävs folket på vite av organiserade försvenskade klonade ligor som har sitt fäste ända in i bostadsområdena. 

 

 

Gud? Vad är dem tider när vi öppnade våra hem för kolleger på kurser, och blev vänner och bekanta landet runt och Svea lång?

 

Attachera sig Skåne av Danemark nu?

Nu undrar vi bara när Sverige äter lämnas till Sveriges folk 

 i sin helhet?

När blir Sverige svensk?




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-04 09:23



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Ur led är Sverige.....

Många tankar och mycket finns att tänka på i din text Norma.


2016-01-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Svenska ID-kort som utfärdats av Skatteverket gällde inte på Kastrup på förmiddagen.
– Men från och med nu i eftermiddag är de godkända som legitimation, säger en talesperson från DSB.
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Sverige i tiden.
2016-01-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP

en silver minkpäls lämnas i vite till frun som fryser på den som sitter under rumpa på sten skulle lämpas som muta?
en Svensk ID emitterades av bank eller skattemyndigheten gälla?
obs, jag skriver satir fastän fastnar gråten i halsen.
2016-01-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De civiliserade samhällena glider allt längre in i en smygande "paranoia" vilken dessvärre är sann, och kan ej betraktas som sjuklig då den realitet som orsakar denna beror på att vi inte känner varandra längre.
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP