Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattguld

När Livets skatter funnits
Och flyktig glans blivit evig låga
Då blir vad världen vill kalla guld

Kattguld




Fri vers av GG
Läst 411 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-04 15:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Guld är inte allt som glimmar...fin beskrivning...
2016-01-05

    ej medlem längre
Det kan man hålla med om!
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Kattguld, ja, vackert att se på men utan värde.
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

GG