Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: "Dansar III", Digital Art, Sunlight. Musik: Chopin - Spring Waltz >>


vindling

 

 

 

 

 

på tå

intonande svävar

i musikens armar

kapitulerar tänjer

 

gränsar

vid skuldrans slut

brännande kyss från

 

blad till blad

mellan näckrosors stjälkar

den vita spetsens yttersta udd

fuktar

 

kronans doft

 

tar mark

i ljuset

flyktig

fjärils vinge

 

metamorfosens toner sköljer

böljande i rymders eoner

 

milt bär

mot skyn 

smekande

plym 

 

svävar

blå 

 

intonad lossad

 

 

obunden

i musikens armar

är jag

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-12 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
magiskt dansant och vackert :)
2016-01-14

  Bo Himmelsbåge
Lätt på tå svävar Du mot ljuset
o våren...
fri o obunden som vågskummet
o bruset...
fri från såren...
till Chopins fjärilslätta musik...
Ohhh... vad vi längtar dit...!
2016-01-13

  Chawa VIP
Musik talar budskap och rör vid inre strängar... Passionerat besjunger du tonernas vindlingar. Skälvande klanger skapar magi i bilder. Vackert, skirt och finstämt dansar du och din penna i ljuva musikens armar... obunden...
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight