Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två minuter

Något droppar. Är det klockan eller kranen.
Knyter sig för mig när jag särskiljer på vatten och tid.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-04 23:13



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Mycket fullmatat på två rader. Triggar hobbyfilosofen i mig (Herakleitos o andra lägger sig i diskussionen).
2016-01-06

  Lars Hedlin
Bra och starkt skriftat!
2016-01-05

  i af apa
tidens hand.
2016-01-05

    ej medlem längre
den tiden, Den+
2016-01-05

  Monika A Mirsch VIP
två sekunder tills vatten blir tid ...
dina ord stannar kvar hos mig ...
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP