Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Nyfunnet hopp

 

så skört

och bräckligt

ändå realistiskt

i varje brinnande kyss

lämnar dina trogna spår

vid mitt hjärta

dagen håller andan

tassar igenom det genomskinliga

gränsen känns oändligt

ändå mätbart

din varma blick

klibbar fast vid mitt slumrande hav

ett litet hopp skapas

i talande tystnad

när vi vilar upp oss

i nattens skugga

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 665 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-05 14:35



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Väldigt vackert skrivet
2016-01-06

    ej medlem längre
Vackert skrivet om Hoppet.
2016-01-05

    Dan Myrbeck
Finstämt vacker
2016-01-05

  Rozsi.kovacs

så vackert Thu
2016-01-05

  Lars Hedlin
Tycker väldigt mycket om din text! :)
2016-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om tystnad som talar hoppfullt om kärlek.
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
"Ett litet hopp skapas
i talande tystnad"

Ibland behövs inga ord, kroppen talar sitt tydliga språk.
Positiv, livsbejakande text.
2016-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Det går som en kärleksfull tråd genom dina vackra ord...
2016-01-05

  Daniela I
Underbar gillar starkt!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One