Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdagar, öl och ensamhet...

Ju mer jag tar i desto svagare blir jag.
Är svaret att bara göra, sluta försöka?
Acceptera?

Stå mellan järnstängerna, se ljuset komma emot mig -
- blunda och njuta?




Övriga genrer av Linkan
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-05 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan