Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


Du lever

Trettondagsafton

och det är en gnutta liv
Det vore synd att inte bli därvid
Nu när mörkret viker
Djävulen fick tji

Trettondagsafton

och det är ett sådant ljus
Nya energier i gamla hus
En klarare sorts klarhet
Guld kommer ur grus

Trettondagsafton

och Djävulen fick tji
Det finns nog en mening där uti
Kanske så här enkelt:
Du lever, du är fri




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-05 23:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart! En värdefull text! I allt sitt vara!
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP