Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är lugnt och jag kan vila mig.


Då lever jag.


Känns det, för jag finns.













Alla älskar väl att få vara, bara det som är...


...är?







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2016-01-06 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP