Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som tiotusen decibel

Mannen framför dig
skymmer sikten
insikten som du
väntat på
sedan du var ung

och blåasnäckskal
skapelsen av jorden

som brunt till aska
som tiotusen decibel

Här är jag ingenting
Där är jag ingenting

tillbaks på noll
hela tiden ett steg fram
och två tillbaka

en konstig form av tillfällighet




Fri vers (Fri form) av ignore_this
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-06 13:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra diktat
2018-07-18

  Flicis VIP
Bravo
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

ignore_this
ignore_this