Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag be om störrsta möjliga tyyysstnad

Det finns bara en metod

att möta det som är imbecillt

Den metoden heter tystnad

För om den som är imbecill

möter motargument

göds tankarna med ny kraft

och rustar sig

till fortsatt strid




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-06 15:56



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Ibland är det bäst att tiga. Fast man inte vill annat än säga sin mening.
2016-01-07

  Hanna Mari Wallin
ja ibland kan tystnaden göra susen
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP