Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är havet

vill jag vara det liv
som finns i ditt vatten

Om du är solen
låt mig vara molnen
som söker din närhet

Om du är vinden
låt mig vara löven,
som följer din kraft










©H.W 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 452 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-06 22:28



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
En fi kärleksdikt som beskriver den följsamhet som uppstår i ett innerligt kärleksförhållande. Man kan ibland se det på gamla kärlekspar som nästan liknar varandra.
2016-01-07

  louisegirl
Mycket vackert skrivet
2016-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbast text om kärlek, värme och gemenskap!
2016-01-07

    ej medlem längre
Dina ord berör hjärtat.
2016-01-07

  StinaJ VIP
Vackert om att älska utan krav. När kärleken är äkta och sann.
2016-01-07

  Lars Hedlin
Evighets vacker .)
2016-01-07

    snöö
så vackert.
2016-01-07

  Änglaögon
Vackert poetat om äkta kärlek
2016-01-07

  Maud Louise
För mig är denna dikt en väldigt vacker kärleksförklaring - så fint
2016-01-07

  Bossepoet från Österbotten
Kärleksfullt och drömskt.
2016-01-07

  Niliboy
Fint
2016-01-07

  överlevaren VIP
Full av liv och ger en härlig känsla!
2016-01-06

    Marica Dahl
En vacker och kärleksfull text. Bra flyt, snyggt utformad!
2016-01-06

  Sommarina VIP
Fint
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin