Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om någon ber mig stanna

Det är en ära
att vara här
sa jag som kommer
och alltid går.







Fri vers av Lehva VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-01-16 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina ord som säger mer än bokstäverna läses.
2016-01-19

  Annie b'larsson VIP
Du är så jäkla skicklig på att skriva kort men innehållsrikt.
2016-01-17

  Anya VIP
Tycker om WyS kommentar. Allt kommer och går... Bra och kärnfullt skriver du.
2016-01-17

  Cathrin M
Starkt text som berör, i exakta ord. Fint!
2016-01-17

  i af apa
stort
i litet.

bravo!
2016-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
Inte ett ord för mycket, inte ett ord för lite.
Det är en konst att skriva så.
2016-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Få ord talar stora känslor och rädslor.
2016-01-16

  WyS VIP
Allt kommer och går...En del av livet.
2016-01-16

  Nimbus VIP
Få ord som säger mycket - skickligt!
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP