Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN BRO AV STJÄRNOR

 

Natten tassar

tyst på tå

i mörka rum

 

där längtan

blommar oskuldsfull

med kärleksdoft

 

i drömmens saga

ler verklighet vackert

ber om livets lust

 

och natten

strör stjärnor till bro

över kobbar och skär

 

för kärlekspar

som törstar och hungrar

i drömmens saga




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-01-07 17:12



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Såå bra! Fångar vår innersta längtan!
2017-01-21

  KattenKin VIP
Fina verser, himla vackert skrivet!
2016-06-26

  tidsliv
Gillar verkligen. Lämnar en känsla av välbehag.
2016-04-14

  M M Mannheim VIP
Så vackert som en stjärnklar natt!
2016-01-09

  Lars Hedlin
Så fint framfört :)
2016-01-09

  Rise Little One
I drömmens saga vågar man göra allt möjligt!
2016-01-07

  M.Eta
Fin, tycker särskilt om" natten strör stjärnor till bro"
2016-01-07

  Linda CH VIP
Stämningsfull och vacker!
2016-01-07

  Den lilla tänkande
Vilken underbar titel! <3

2016-01-07

  Marita Ohlquist VIP
"och natten
strör stjärnor till bro"

Vacker formulering.
2016-01-07

    Dan Myrbeck
Väldigt vacker. En av dina bästa.
2016-01-07

  Maud Louise
Otroligt vackert klingar din ord
2016-01-07

    ej medlem längre
Ljuvligt vackra är dina ord..
2016-01-07

    ej medlem längre
Dina ord målar vackra bilder.
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP