Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamsterhjul

Vart tog tiden vägen?
Varför måste man växa upp?
Varför måste man bli vuxen?

Ibland hoppas jag att jag fortfarande var den femåriga tjejen som inte hade några som helst problem...
Ibland hoppas jag att jag inte ens hade fötts...

Vart tog tiden vägen?
Varför måste man växa upp?
Varför måste man bli vuxen?

Hoppas att detta året kommer bli bättre.
Hoppas på mindre problem.
Hoppas på livet!

Vart tog tiden vägen?
Varför måste man växa upp?
Varför måste man bli vuxen?

Jag vill inte vara vuxen.
Jag vill inte ha en massa ansvar.
Jag vill inte...

Vart tog tiden vägen?
Varför måste man växa upp?
Varför måste man bli vuxen?

Jag vill vara fem år igen.
Jag vill inte ha en massa problem.
Jag vill skruva tillbaka tiden, tillbaka till tiden då allt var bra...

Jag vill inte minnas.
Jag vill inte glömma.
Jag vill bara leva.

Varför måste livet vara inrutat i då och nu?
Varför måste livet kännas som om man springer runt i ett hamsterhjul?
Alltid är det samma sak, alltid är det samma visa.

Hamsterhjulet som kallas livet är oförståeligt.
Hamsterhjulet som kallas livet är hopplöst.
Det känns som om man springer runt i ett hamsterhjul...

Alla runt omkring bara stirrar och skrattar.
Alla runt omkring lever sina liv som en rak linje, medans man själv springer runt i sitt hamsterhjul.
Alla runt omkring...

Jag orkar inte leva så här längre.
Jag vill inte leva så här längre.

Jävla hamsterhjul!!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-07 12:22



Bookmark and Share


  Yrre VIP
för oss alla är det nog mest så här, man måste stanna hjulet iband och vandra fritt!
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz