Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu finns inte pappa mer, era hjärtan hans kärlek bär, ni var hans viktigaste skatter, kommer alltid vara er när!


Den man älskar finns ej kvar

Så plötsligt förändras livet
en älskad person lämnar jord
tomheten ekar inom hjärtan
tårar talar smärtans ord

Sorgens mantel ligger över
det gör ont saknaden skär
tiden får ta hand om det onda
hela läka det som tär

Så plötsligt förändras livet
den man älskar finns ej kvar
tystnaden kommer så nära
ersätter minnen som man har

Aldrig vet man när slutet kommer
så skört mellan liv & död
så viktigt att visa kärlek
sprida ut dess brinnande glöd









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-05 12:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2021-09-14

  WyS VIP
Livet har sin gång...alltid svårt när avskedet kommer och den man älskar går......
2021-09-07

  Kajsa Karin VIP
Sant livet är skört, älska medan tid är. Fint skrivit.
2021-09-07

  Koloristen
"Aldrig vet man när slutet kommer
så skört mellan liv & död
så viktigt att visa kärlek
sprida ut dess brinnande glöd"

Vackert! Sant.
2021-09-05

  siv birgitta.a. VIP
så sant fint skrivit, vet hur det känns
2021-09-05

  Bengt H VIP
Mycken klokhet där!
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP