Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätta vägen bort



alla roller som jag har spelat

spelat dem väl
har trott på att det är möjligt
rätta vägen bort

alla drömmar som jag har haft
försökt uppfylla dem
trott att det är möjligt
rätta vägen bort

alla krascher som har passerat
försökt utrota dem
trott att det är möjligt
rätta vägen bort

alla gånger som jag har gjort mig själv illa
försökt tysta allt som jag inte kan styra
trott att det är möjligt
rätta vägen bort

alla gånger jag har skapat en annan verklighet
försökt bedra mig själv
trott att det är möjligt
rätta vägen bort

alla dessa gånger
är det mig själv som jag inte har velat möta
trott att det är möjligt
rätta vägen bort


från mig själv




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-07 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N