Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högre temperatur garanteras!

Jag har uppfunnit en metod som garanterar
högre temperatur. Detta är något som säker-
ligen lockar många, inte minst nu.

Det enda man behöver göra är att gå över
från Celsius till Fahrenheit.

Ett exempel:

-10 grader blir 14 grader!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Dan Myrbeck
Läst 364 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-01-07 16:40



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Aha...då kan man nog göra tvärtom också..fint för jag vill ha snö !!

Snitsigt :)
2016-01-12

  Eva Helene VIP
Nja, fast inbillningens makt är ju stor!
2016-01-09

  Lars Hedlin
Hmmm Undrar jag......
2016-01-09

  anits VIP
Fyndigt, det skulle man ha kommit på för länge sedan!
2016-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Det skulle man ha kommit på innan...snyggt...
2016-01-08

  Anya VIP
Jaa det gäller att ta till alla knep. Själv klär jag mig som en grön dunjackköttbulle och går ut ändå.
2016-01-08

  Gunnel Eriksson VIP
Fiffigt, rädd att verkligheten
korrigerar.
2016-01-08

  louisegirl
Fyndigt ;)
2016-01-07

  Linda CH VIP
Att man aldrig tänkt på det förut! Strålande! ;)
2016-01-07

  Rise Little One
Haha världen känns fattigt utan dina uppfyllningar vännen :)
2016-01-07

  soligajag_1 VIP
Poff !! Nu gick mitt element för att jag lyssnade på dig!
Du får komma o laga det!! Hahhah. .
2016-01-07

  Maria Sundelin VIP
Hihi
2016-01-07

  överlevaren VIP
Dina ord värmer... fyndigt!
2016-01-07

  M.Eta
Ska genast byta ut min Celsiustermometer!!
2016-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, känner värmen omge min frusna kropp!
2016-01-07

  Evelyn Falk Möller VIP
Det blev varmare här inne med en gång.... Härligt :)
2016-01-07

    ej medlem längre
Haha..du är dig lik..
2016-01-07

    ej medlem längre
Smart!
2016-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra idé!
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck