Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatteverkets valspråk

Skatta dig lycklig!




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 417 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-01-12 16:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha, lite som Mona Sahlin..
2016-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Passar bra som valspråk, men jag skrattar hellre...:-))
2016-01-16

  Angel of love
Haha jo jag försöker :)
2016-01-14

  Lars Hedlin
"lol" JA Skattar bäst som skattar sist som sagt :)
2016-01-14

    Lena Söderkvist VIP
Bra sagt
2016-01-13

  Rise Little One
Skall vi skatta oss så lite som möjligt för att kunna vara lycklig ;)
2016-01-13

  Anya VIP
Japp! En bra slogan! :o)))
2016-01-13

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
2016-01-13

  Maud Louise
Fick ett gott skratt - tack! Så fyndigt!
2016-01-13

  Gunnel Eriksson VIP
Hellre "skratta dig lycklig".
2016-01-13

  anits VIP
Undrar om man kan skatta sig lycklig, pengar är inte allt!
2016-01-12

    ej medlem längre
Ja, har de ett valspråk så måste det ju vara det här!
2016-01-12

  Linda CH VIP
Blir man ännu lyckligare av kvarskatt då? Härligt!
2016-01-12

  Blomma-Stjärna VIP
Bra slogan tycker jag, som tror på släktskap mellan lycka och solidaritet!
2016-01-12

  walborg
Genialiskt!!! Och faktiskt ligger det ju också en sanning i att ett gott samvete gör en fri - man sover gott när man tar sitt sociala ansvar
2016-01-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är det många som får göra.
2016-01-12

  Ingrid Trolle
Du är fenomenal!
Men var lite försiktig
och ge dem inga idéer
för då blir det skatt på
att vara lycklig!: D)
Någon av dem kanske
läser våra texter.
2016-01-12

  Eva Helene VIP
Vilken skattmästare du är!
2016-01-12

  Lehva VIP
Bara helt underbar.

2016-01-12

  soligajag_1 VIP
Hahahha. . . Om jag finge en gång slippa. . Så skulle jag på som en nippertippa!!
2016-01-12

    Birgersdotter VIP
Kul!
2016-01-12

    ej medlem längre
Ett sätt att få folk att vilja betala skatt kanske...
2016-01-12

  M.Eta
Då blir det uppskattad lycka!
2016-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Skatt-retande.
2016-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Misstänker att de gör en uppföljare med lyckoskatt!
2016-01-12

    ej medlem längre
Statens önskedröm.
2016-01-12

  Teresia Ridell
Hahaha, den var riktigt klockren !!

Bra !
2016-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Undrar om de upp-skattar detta...
2016-01-12

  överlevaren VIP
Så sant, lycka kan inte köpas för pengar!
BRA!
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck