Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När den sista länken brast.


När den sista länken brustit
och jag står vid båren
när inga vägar längre leder bakåt

ställer frågan sig
vems kartor är det som jag navigerar efter
än idag

när stigarna jag gått har växt igen med manshög skog
och sanningarna är ett eko som förklingat
vem är jag

När den sista länken brast




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 590 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-07 20:55



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så väl jag känner igen mig i din känsla.
2016-01-07

  Larz Gustafsson VIP
"Och går jag över ängarna där himmelen är vid..."
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger