Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är en riktig pistol

ett nät av mina systrars fingrar och mina
skakar framtiden
som en aggresiv pangpang lek eller en flygplanskropp
vetskapen finns i dom alla
deras nedbitna vassa naglar är ovårdade
deras knogar: hårda
de är inga ömma vårdande mödrar,eller systrar,döttrar
tjejer,kvinnor,damer
inte för er! de är bara sej själva,jag är bara jag i mig själv
men de sjunger vaggvisor hest
bara för att de fucking vill, men de är tillägnade er:

gonatt,gonatt sov så gott förevigt
gubbjävlar!!!
pang pang!!!




Fri vers av vove
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-07 21:11



Bookmark and Share


  strndbrgfkr
läste upp för fågel, hen skriker: BRAAA! BRA!!!!
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

vove
vove